keskiviikko 31. elokuuta 2022

Tampereen alueella muuttoavun tarvetta? Haluatko raittiin ja savuttoman apumiehen / kantoavun / muuttomiehen?

Yksiöiden kaksioiden kolmioiden varastojen häkkivarastojen tyhjennykset Tampere Nokia Pirkkala Ylöjärvi Talonmiespalvelu@gmail.com 044-3380291
 

Tampereen alueella muuttoavun tarvetta? Haluatko raittiin ja savuttoman apumiehen / kantoavun / muuttomiehen? 

Ota yhteyttä niin ei tarvitse kärvistellä tupakansavussa ja nurkkiinkuseksijoita sietäen. Palvelua raitista ja savutonta yhteistyön merkeissä hyväksesi xx€/tunti bruttohinta ilman alv:a. 

Tarvittaessa kaatopaikkakuljetuksina, jos tavaralla ei siirtoedellytyksiä uuteen kotiin https://Kaatopaikkakuljetukset.blogspot.com

Muuttomies kantomies muuttopalvelut kaatiskuljetukset vie ovetkin mennessään Talonmiespalvelu@gmail.com
044-3380291 whatsup

Hinta tapauskohtainen = riippuu onko hissiä taloissa, onko paljon raskasta konetavaraa, kiviä, tiskipöytiä, tmv:aa. Pianojenkannot lopetin 2019. Joten erikoistavaralle aina erityishinta, siihen ei aina se mikä ruohonleikkaukseen tmv sahaus- ja maanmuokkaushintaan.

Yhteyttä e-mail: talonmiespalvelu@gmail.com + puhelin: 044-3380291 whatsup. Ensisijassa sähköpostia, niin helpompi kirjoitella takaisin ja näkee tietokoneella viestit paremmin. En ole kännyihminen.

Pihaoksistojen pudotukset 390 cm HT Stihl 135 Talonmiespalvelu Tampereelta tilaustalkkarina talonmiespalvelu@gmail.com 





Pihapuiden kaadoista, pensasaitojen, ruohikoiden leikkauksista muuttopalveluihin maanmuokkauksiin. Kysy lisää sähköpostilla. Kiitos.
----------------------------
--------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti